söndag 29 maj 2011

Saltlösningens förvirrande djungel

 Många gånger har vi fått rekommenderat – och både hissat och dissat – saltlösningen.

Faktum är att saltlösning är fantastiskt. Det finns både naturligt i kroppen och det rensar undan bakterier. Det är så bra/ofarligt att man kan injicera det och spraya det direkt i ögonen.
På djurkliniker finns väldigt ofta till alltid saltlösning, som man bl a sprutar direkt på öppna sår, tvättar katetrar med och injicerar som vätskeersättning, jag har faktiskt tränat injicerat en häst med saltlösning i träningssyfte (ej piercingträning dock)

Det korrekta namnet är egentligen fysiologisk saltlösning, sk koksaltlösning, som är en kemisk sammansättning av salt och vatten.

En del personer har sagt att metoden med saltlösning jag rekommenderat inte fungerar. Vad många inte vet är att saltlösning, efter direkt kontakt med luft och dammpartiklar, förlorar sin goda läkande förmåga på några dygn. Många brukar nämligen koka en ”batch” och tror att det skall räcka under hela läktiden. Detta är fel, det gör det oftast inte.

Hur skall man då göra för att kunna få den här renande effekten som man är ute efter?
Allt beror på vad man skall ha den till. Skall du göra rent akuta sår, eller, om möjligt tvätta katetrar, så funkar det att koka egen för engångsbruk, men det blir väldigt jobbigt att göra det varje dag efter utförd piercing.

Apoteket säljer ett litet utbud med steril koksaltlösning som används (eller rubriceras som) linsvätska. Kolla innehållsförteckningen, nästan allting som är linsvätska är egentligen saltlösning, och dessa små plastpipetter fungerar utmärkt att tvätta piercingar med. Be om en liten återförslutbar flaska, då en liten plastpipett kan räcka i upp till två dygn. Här kan du beställa steril koksaltlösning.

Annars kan du köpa ögondusch. De brukar normalt finnas i första förbandslådor i bland annat kemisalar, i sprayflaskor. Detta är grymt effektivt, då det dels är lättare att dosera än pipetterna och, ta daa, det håller extremt länge, då man inte öppnar sprayflaskor, och det inte finns utrymme för damm eller luft som kan förstöra lösningen. Den enda direkta ”luften” lösningen kommer i kontakt med är koldioxid, som fungerar som drivgas. Ögonduschen är lite krångligare att få tag på, och lite dyrare, men ett mycket säkrare kort. Du kan beställa detta här, scrolla ner lite i den gula rutan till höger, så hittar du ögonspray i 240 och 50 ml-burkar.

Recept på koksaltlösning:

Blanda en till två teskedar salt (helst jodfritt, mycket gärna havssalt) i ca 4 dl kokande vatten.





Kom ihåg att inte endast använda saltlösning som rengöring för dina piercingar. Kompletera gärna med en mild två, exempelvis lactacyd, och vatten.

fredag 27 maj 2011

Modeblogg. Varför inte?

Så mycket mode kanske det inte är - snarare snygga kläder ;)

Tänkte slänga in ett litet tips till er kroppkonstfantaster som planerar att besöka Gekås i Ullared inom den närmaste framtiden.
Vi var där idag, då vi kände att vi behövde uppdatera oss lite ;)
Fick tag på lite kläder med tatueringsmönster (mest tribals, men det kan vara snyggt på kläder det med)
Fanns kallingar, trosor, strumpor, linne och t-shirt. Allt under 100 spänn.


T-shirtarna (ja, jag var tvungen att köpa två likadana med olika färger) kostar 70 spänn styck på herravdelningen och finns i oliv, svart, illgrönt, rött, gult och vitt.
Linnet kostade 50 spänn och på herr och finns i blått, grönt, vitt, svart och gult.
Kalsongerna (som är tatueringsmönstrade, även om det mer ser ut som änglar och blommor härifrån) kostade 30 spänn och fanns i grått/rosa, lila/lila och blå/grön.
Fanns även strumpor med tatueringsmotiv från 10 - 30 kronor paret.

Det bästa är ju att kläderna, i synnerhet linnet framhäver ju också dina egna gaddningar på ett schysst sätt.

Ha det gött och en riktigt bra helg!


torsdag 26 maj 2011

Helt galen tävling!

God förmiddag alla läsare
(jag antar att vi har några, då vi hade tolv sidvyer igår, trots att vi inte bloggat på några dagar)
Jag måste berätta om en sjuk tävling som tv-kanelen TLC anordnar.
Normalt är jag inte den som gör någon reklam överhuvudtaget, men det här är bara för mycket.

Man kan alltså vinna sin drömtatuering och få den gjord på Stockholm Ink Bash!
Normalt så existerar det ju väldigt få tävlingar där man faktiskt kan vinna en tatueringar, då det inte är direkt seriöst av en enskild artist att göra så. I priset ingår också ett tredagarspass till Stockholm Ink Bash samt boende och resa upp till Stockholm för två pers!

Låter det för bra för att vara sant? Det är det, tamejfan. Så bra att jag faktiskt önskar alla en chans att vinna detta! Fast mest mig ;)
Tävla om din drömtatuering här!

söndag 22 maj 2011

Sterila verktyg, använder vi verkligen det?

Många gånger har folk haft samma reaktion på när jag berättar att jag piercar mig själv och kompisar. "Men blir det inte infektioner?!". Det är ju väldigt synd att folk tror att amatörpiercing verkligen är synonymt med eldade säkerhetsnålar, örhängen i näsan och freehanding.

Men självklart, ett vardagsrum, ett sovrum etc är aldrig en steril miljö, även om jag till fullo nyttjar alla medel för att få det att bli så rent som möjligt.
Verktygen då? Som känt, är det väldigt få amatörpiercers som har tillgång till en sk. autoklav, som steriliserar med hjälp av hög värme, för att få bort ungefär 98% av bakterierna. Hur gör jag då?

Nålarna: Något jag aldrig skulle göra är att återanvända kanyler. Kanylerna är det man gör själva injektionen med (alltså sticket) och som tränger in i kroppen allra först, som gärna skapar blodutgjutelse och förvirrar huden. Jag vet inte hur många gånger jag poänterat att kanyler, ska vara rena och vassa, för så lite vävnadsskador som möjligt. Köper alltid sterilförpackade kanyler och slänger dessa efter användning.

Smyckena:  Är det någon som inte har tillgång till smycke själv så använder jag någon av mina, icke använda, men ej heller sterilförpackade smycken. För att vara på den säkra sidan kokar jag smyckena, även om dessa är oanvända. Detta tar inte bort alla bakterier, långt ifrån, men eftersom att smyckena är oanvända, så har jag minimaliserat risken för bakterier så bra som möjligt innan kokning. Efter kokningen förflyttas smyckena från vattnet till en zip-bag med engångshandske.
Annars ser jag ganska gärna att den som skall bli stucken bidrar med egna smycken. OM det inte skulle finnas tillfälle för sterilisering av dem, så vet jag iallafall att den enda bakterieflora som huserar på dem är hans eller hennes egna.


Tängerna och ledstickorna: Dessa kokar jag också, gärna någon gång varje dag. För att undvika bakteriehärder än mer, så låter jag dessa instrument bara vila mot personens hud i någon sekund, alltså under injektionen, till skillnad från många andra som "låser fast" tängerna i sina kunder tills smycket är igenom. Detta är inte bara obekvämt, utan ökar också risken för blodutgjutelse och irriterar den redan irriterade vävnaden än mer, vilket kan göra läkprocessen mer obehaglig.




Jag kokar alltid med en blandning av vatten och mycket salt, som rensar och finns naturligt i kroppen. Kokningen skall alltid ta minst 5 minuter, men gärna längre.

"Onödigt" säger vissa. Men faktum är, att tack vare mina försiktighetsåtgärder, så har ingen jag piercat råkat ut för en infektion.
Ha det gött! 

torsdag 19 maj 2011

Dreads, hur gör man?

  • Tvätta håret med tvål några gånger (cirka 2 bör räcka gott och väl)
  • Låt håret torka
  • Dela upp håret i sektioner med hjälp av gummisnoddar (detta för att få så jämna dreads som möjligt)
  • Börja tupera en av dina tänkta dreads
  • Ta fram en virknål, gärna så liten som 0,6 - 0,75 millimeter
  • Håll tag i håret med ena handen för att få det att bli så tätt som möjligt.
  • Börja föra in virknålen i håret med principen att det som är på ena sidan ska ut på den andra, det är så håret tovar sig
  • Tänk på att gå runt hela dreaden så att den blir rund och fin
  • Upprepa till önskad effekt uppnås
  • När dreaden är färdig kan man placera den mellan handflatorna för att rulla den emellan händerna (detta gör att den blir lite finare)
  • När hela håret är klart så spraya gärna med en tovbildande spray.
  • Sov gärna med dreadsen i en mössa gjord på tex ett par gamla nylonstrumpbyxor den första tiden.

Undvik att tvätta håret mer än 1 gång i veckan den första tiden.
Tycker ni att någon del fattas i beskrivningen så säg till :)
Jag kan självklart göra en videoguide och bilder med förklaring om något är oklart för någon.

Ha det bäst!

Yo!

Ni var det ett tag sedan det var någon uppdatering här, men det ska vi försöka råda bot på. Senare ikväll kommer en liten kort förklaring på hur man gör dreads själv eller underhåller skadade dreads. Så ha tålamod mina vänner, ni kommer få lite att läsa :)

måndag 16 maj 2011

En liten fråga!

Eftersom vi rör oss inom ett väldigt brett område så kan det vara svårt att veta vart man ska börja och vad man ska skriva om, så nu frågar vi er läsare, vad vill ni att vi skriver om? Kom med lite idéer och önskemål så ska vi se till att det kommer upp här :)
Kanske finns det någon särskild inriktning inom kroppskonst som ni tycker att vi borde lägga upp något om?
Mer vardagliga inlägg?

Vad som :) Alla idéer uppskattas :)

Ha det bäst!

söndag 15 maj 2011

Sidoprojekt : Helix

Okej, nu är det som så att jag, Elin, har länge funderat på om jag vill göra något särskilt med töjningar i helix och jag har nu kommit fram till hur jag vill ha det. Nämligen såhär:

Eller ja, ungefär så vill jag ha det, ringen ska naturligtvis inte vara där. Var lite svårt att pricka ut exakt men principen är den samma. Dock kommer detta få bli ett sidoprojekt som kommer ta många många år då jag absolut inte vill stressa, dock kommer jag nog köpa hem ganska breda kanyler till dom hålen som inte existerar än. Det är ju lika bra att ge hålen en skjuts redan från början :) Så det blir att inhandla 4 mm kanyler och köra igenom, om nu inte smärtan blir för stor för det.

Ha det bäst alla läsare!


lördag 14 maj 2011

Kroppkonst i media; Filmen "The Tattooist"

Halloj!

Allmänt seg dag idag med magont, huvudvärk och generell, ja, tråkighet, helt enkelt. Jag och Elin passade på att kolla in filmen The Tattooist från 2007. Vi såg den för ett par timmar sedan, och jag vet fortfarande inte vad jag tycker om den.

Konceptet var bra, för att inte säga grymt bra, för det mesta. Filmen handlar om en traumatiserad, tyst, allvarlig och lite cynisk kille, en väldigt klyschig filmpersonlighet (tänk t ex Van Helsing) som tatuerar. Av någon anledning påstås hans tatueringar ha läkande effekt, och folk söker sig till honom för att, bl a bota sjukdomar. Motiven har han kopierat från gamla infödingstammar i bl a Borneo, Nya Zeeland och Singapore. När han, under en conventresa kommer i kontakt med en mandomsritual där övergången från barn till vuxen består av en stor tatuering som ärvs från fader till son, tar han i sin girighet ett av verktygen som använts i ritualen, men bestämmer sig för att lämna tillbaka den till stammen när han råkat rispa upp sin hand med den.
 Efter det, så råkar han släppa lös en illvillig ande ur tatueringarna, som tatuerar alla som kommit i kontakt med honom, tills de dör.

Visst låter det ganska dåligt? Ja, egentligen är det ganska dåligt, men miljöerna, och inte minst att det är en film som handlar om tatueringar, samt vissa av skådespelarna kompenserar för detta. Tatueraren, filmens huvudperson är dock en stor besvikelse, och allt runt omkring honom känns falskt.
En bidragande faktor till detta är någonting som jag, och antagligen många kroppkonstknäppisar med mig noterat, är att killen är helt oprofessionell som tatuerare. Jämför med samlagets "in, ut, sprut, slut".
Han injektionstorkade endast en person innan han började, ritade inte upp motiven på sina kunder, skällde ut dem när de ville veta mer om motiven, smörjde inte in med något fuktgivande under processen, rengjorde inte huden efteråt, satte inte på förband och det enda han sa till kunderna var att de skulle "hålla den fuktig, var inte i solen".

Hela filmen, och då menar jag hela filmen, från för till eftertexterna fokuserar på tatueringar. Något som man faktiskt njuter av och får en att vilja ha mer, trots att filmens handling generellt är ganska kass, när den faktiskt kunde blivit bra, med rätt skådespelare, och rätt karaktärer.
The Tattooist är värd en nedladdning, definitivt, och inte mer än en nedladdning då det är en film man bara vill se en gång. Just för att det är något så unikt som en film som handlar om tatueringar. Och handlingen hade faktiskt kunnat vara jävligt bra, om filmens upphovsmän brytt sig mer om den.



Det var allt för ikväll, verkar det som. Förresten, så vann helt fel låt i Eurovision Song Contest. Vi hejade på Frankrike, men man kan ju inte få allt ;)
Ha det gött!


fredag 13 maj 2011

Lite jobb och symbol: ros

God afton!
Nu är det ju så att det inte kommit något inlägg på ett tag, då vi varit inne i Göteborg och roat oss. Med roat så menar jag att jag äntligen fyllt i min senaste tatuering, samt att Gabbe och en vän till henne har hål i sina navlar. Vi gick också en liten sväng på Antikhallarna och hittade en massa kul. Bl a japanska cashmynt, som jag anser är mycket tatueringsvänliga. Japansk kultur är alltid intressant, speciellt då man hittar så mycket olika element från kulturen och även taoismen i tatueringar.

Men idag så ska vi, med tanke på min nygjorda tatuering, diskutera rosens innebörd! Vad betyder egentligen rosen? Det fina med en tatuering är att man själv bestämmer vad den skall ha för innebörd, men letar man efter något som symboliserar en viss grej, så är det användbart att veta vad olika grejer betyder!

Rosen
Rosen är en symbol för fulländning och passion och förknippas världen runt med kärlek (en röd ros är en vanlig kärleksgest) både världslig och gudomlig. Den är en symbol för fruktbarhet, jungfrulighet (hur nu det går ihop samtidigt) och skönhet. Kristendomens symbolik för rosen är ungefär densamma som österlandets för lotusblomman (också ett vanligt tatueringsmotiv). Rosens törne förknippas med törnekronan och jesu lidande.
Den röda rosen, vilken är vanligast som kärleksförklaring symboliserar skönhet och kärlek och även för elden. I kristendomen är den en symbol för martyrernas blod och återuppståndelse, i islam representerar den profeten och hans två söners blod.
Den vita rosen, som inte är så vanlig som tatuering är en vanlig ros att användas vid begravningar, och förknippas med renhet, vatten, månen, vördnad och, inom religonen, Jungru Maria.
Den gula rosen (som f.ö min låtsaspappa köpte till min morsa idag för att fira deras 10-åriga förlovning, grattis till dom!) kopplas gärna till solen, vilket gör den till en symbol för vänskap och glädje. Men även med svartsjuka och slocknande kärlek. Den är även en symbol för delstaten Texas. I katolicismen förknippas den med påven.


Min ros betyder något helt annat. Det är en textrad ur en låt som betyder väldigt mycket för mig (Österns Röda Ros av Imperiet), som har hållt mig stabil, så att säga. Rosen, det är österns röda ros. Det är lugnet, balansen, friheten och tryggheten. Den skall påminna mig om, att hur jävligt det än känns, så länge jag hör mitt hjärta slå, så länge jag finns så kan det alltid bli bättre. Så länge jag inte avslutar allting så ska jag finna österns röda ros. Ur politisk synvinkel så  representerar den också socialismen. Jag vill jag även att den skall påminna andra om det, att det alltid, sålänge hjärtat slår, finns en vändpunkt i livet, att allt alltid inte behöver gå åt helvete.

Här kommer liten örongodis, för er som vill njuta, och för er som inte har hört låten innan.


Nu blir det Talang 2011 med familjen! Ha en härlig fredagkväll allihopa!

måndag 9 maj 2011

Lite random skit som inte är viktigt

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2561830/kroppskonstknappisar?claim=8dcvmt8n2uk">Följ min blogg med

Eller så klickar ni på länken och följer oss via bloglovin!

Ha det bäst!

Att töja helix.

Okej, för att få alla med på vad helix är först och främst så krävs nog en bild för det och den kommer här;



Att töja denna delen av örat kräver mycket mer tid och tålamod än örsnibben. Jag själv skulle vilja rekommendera att man tar det så lugnt som 0,5 millimeter i månaden. Töjer man snabbare än så så är det sjukt lätt att drabbas av en sk. blowout och då måste man börja om från det stadiet där den började uppkomma.

Blowout (i örsnibb);




En blowout är helt enkelt vävnaden från insidan av hålet som pressats utåt och bildar en ganska så ful och svårläkt ring av vävnad runt själva hålet. För att undvika att detta händer så töjer man sakta men säkert. Töjer man helix dessutom och det blir en blowout så kan du vara säker på att du har lyckats pressa ut en del av brosket också och detta gör väldigt ont.

Och nu kommer lite tips på hur man töjer på ett bra och säkert sätt.

  • Se till att hålet inte är irriterat eller inflammerat, innan du ens börjar tänka på att töja det.
  • Använd material som du vet att din kropp klarar av, är du känslig mot sillikon så bör du undvika smycken som kräver o-ringar.Organiska smycken (trä och olika former av ben) är det bästa för det låter din hud andas och ditt hål utsätts inte för samma prövningar som med andra material.
  • Sätt realistiska mål och töj hellre sakta än för fort, max 0,5 millimeter i månaden för helix.
  • Gör rent smycket och hål innan du börjar töja.
  • När du ska påbörja ett nytt smycke så ta det gärna i samband med att du har duschat då vävnaden är mjuk.
  • Kleta in smycket med någon parfymfri lotion/kräm eller olja då detta underlättar införandet och minskar risken för vävnadsskador.
  • Tar det emot så sluta pressa på en gång och fortsätt vid ett senare tillfälle!
  • Se till att smycket inte kan lossna då du antagligen kommer få börja om från början.
Vad man ska använda för smycken vid töjning är helt individuellt och då det inte är möjligt att töja denna delen av kroppen så snabbt så är det inte hela världen om man töjer med pluggar, men smartast är nog ändå att använda sig av böjda tapers eller i brist på annat, spiraler.

Slänger även in en bild på min töjda helix som nu är 4 millimeter men som ska upp till 6 mm så småningom.

Ha det gött! 


lördag 7 maj 2011

Facebook!

http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/Kroppskonstkn%C3%A4ppisar/100430560046631

Nu finns vi även på facebook så gå in och gilla!

Bodyart i Media; Spel.

Go quell!
Sitter här o lyssnar på metalbox och mår gött.
Har ni tänkt på hur få spel det egentligen är som innehåller kroppskonst? Varför, kan man fråga sig.
Skulle inte förvåna mig något större om det är det innehållskänsliga USA som har ett finger med i spelet. Dock är bodymod rätt stort där, och det börjar dyka upp inslag av det lite varstans, om man bara vet vart man skall leta, vill säga. Här är några spel som ger dig möjligheten att leka lite kroppkonstnär!

The Sims 3 - Drömjobb
Egentligen mer ett expansionpack än ett spel i sig. En av de nya funktionerna är att du kan köpa en tatueringsstol och lära dig att tatuera, och knalla iväg till den lokala salongen för att få lite nytt bläck. Du kan skräddarsy din tatuering med placering, färg, lager etc! Simmar bör ha grymt bra läkkött, förövrigt, då det inte finns någon läktid.

Grand Theft Auto - San Andreas
Ruskigt ful grafik, men ruskigt roligt spel. Och det som gör det roligare är ju att du kan sticka till tatueringsstudion i staden för att få en schysst gadd. Det finns en uppsjö att välja bland, och du kan få den lite varstans på kroppen.


The Urbz - Sims In The City
I detta spel så har man fått lite nya karriärmöjligheter
bla kan man nu ta jobb som piercare. Själva jobbet i sig
är en total besvikelse. Det enda det går ut på är att
göra smycken under viss tid och detta genom att trycka
på dom olika knapparna på ps2 kontrollen i olika ordningar.
Man kan även pierca sig och tatuera sig.


Bodymodspel OnlineVill du leka kroppskonstnär online så finns det faktiskt en liten uppsjö spel som tillåter dig att göra detta. I Tattoo Artist, Tattoo Artist 2 och Tattoo Artist 3 får du köra maskinen på några kunder. Passa mätarna, så att inte kunden får för ont. Pilliga och beroendeframkallande spel. Är du mer en designertyp så finns det Virtual Tattoo och Tattoomaker, där du pysslar ihop ett urval av vanliga motiv till ditt eget.
En annan rolig, udda grej är Whose Celebrity Tattoo, där du får se en bild på en tatuering, och sedan får uppgiften att gissa vilken kändis den pryder.



Ha en go lördag och helg!


fredag 6 maj 2011

Presentation numero 2

Då är det la dags för mig, Carro, att presentera sig!
Jag heter således Carro, är 18 år gammal och bor i Halland med morsan, syrran, plastfarsan, djuren och Elin.

Arbetslös så det skriker om det, då jag hoppade av gymnasiet (läste djurvård) pga deras kassa djur och elevhållning. Är en mestadels glad och sprallig jävel som njuter av att ha mycket omkring mig.

Jag kom i kontakt med kroppskonst när jag gjorde mina första lobepiercingar vid 12 års ålder (med pistol, nu igenväxta). Dessförinnan ville jag helt enkelt inte ha några hål, det var ju bara "tjejigt". Men nu vill jag, och vid 15 års ålder hade jag lyckats tjata mig till en labret av mamma. Inför proceduren förberedde jag mig som aldrig förr, och lärde mig en himla massa om piercing. Jag började pierca när en vän skulle bli piercad på lunchrasten i ettan, med en stulen kanyl, utan tång eller handskar. Jag var den enda som förstod hur man gjorde, och därför fick jag göra det. Sen dess är jag fast.
Nu gör jag de flesta av mina piercingar själv, i dagsläget är det runt 12 st; septum 5 mm, labret x3 1.6, 2.5 och 1.6, bröstvårta 1.6, helix 1.6, lobes x 5 1.6, 1.2, 1.2, 20 och 8 mm.

Gaddade mig gjorde jag första gången när jag var 16, hos en lokal gaddare i Varberg. Sedan dess har det blivit 2 till, varav en förgiftade mig kraftigt och en som inte är klar än.

Brinner även för djur, politik, litteratur, historia, psykologi mm

Ha det gött, så hörs vi imorgon!
/Carro


Presentation

Tänkte att det skulle vara time för en presentation av oss som driver denna blogg och först ut är Elin.


Jag är en tjej på 21, snart 22 år som jobbar som personlig assistent för tillfället. Jag bor med min älskade Carro och hennes familj i ett hus med ganska många djur.


Jag är utbildad undersköterska med inriktning mot det psykosociala. Anledningen till att jag valde omvårdnad som program på gymnasiet var från början att jag hade planer på att bli piercare och ville lära mig grunderna om människokroppen och dom högre kraven på hygien som krävs inom vården för att sedan ha användning av det inom mitt drömyrke.


Jag började intressera mig för piercingar för flera år sedan, jag tror jag var runt 10 år när jag började tjata på morsan om att pierca näsan, om inte ännu tidigare. När jag fyllde 13 år så fick jag ett presentkort av min bror på 150 kr, som en håltagning med pistol i näsan kostade. Då jag hade bristande kunskaper i vad som är bäst för kroppen så blev jag överlycklig och gjorde kort därefter min första "piercing" och har sedan dess varit fast.


Jag har i dagsläget 12 piercingar:
Tungan
En i vardera näsvinge
Höger bröstvårta
Labretter: höger,vänster och centrerad
16 mm töjningar i båda örsnibbar
Helix: vänster öra 4mm, höger öra 1,6 mm
Vänster ögonbryn


Trots att jag från den dagen jag fyllde 16 år har haft tillåtelse att tatuera mig så har jag hittills inte gjort någon då jag har känt mig för överviktig för att kunna bära en tatuering med stolthet. Men det är något som kommer komma inom närmaste framtiden, då ekonomi och motiv börjar klarna upp lite mer.

Detta får vara nog för denna gången :) Ha det bäst!


torsdag 5 maj 2011

Funkar det eller?

Goddagens!
Då var bloggen uppe då. Kanske skall ta att börja presentera bloggen!
Bloggens syfte
Syftet med denna blogg är att underhålla och informera anhängare av den uråldriga kulturen som är kroppskonst. Med kroppskonst menar vi konst som görs på kroppen. Tatuering, piercing, dreadlocks, scarification, implants, branding, cutting, alla dessa är kroppskonster.
Främst, än så länge, kommer bloggen mest fokusera på piercing. Det kommer att bjudas på bilder, tips, hjälp, information, festival/conventsrapporter, bok/filmrescensioner och en massa mer härligt.
Vi kommer att presentera bevis på att bara för att man är amatör, behöver man inte vara oseriös, och inte heller okunnig. Det är bara helt enkelt svårare att utföra arbetet utan en ordentlig arbetsplats, och det är därför vi för närvarande inte accepterar "kunder".
Vardagsinslag kommer självklart att finnas, som det finns för alla människor, vi är trots allt, bara människor, vi med. :)

Ha det gött!
/Carro