torsdag 8 september 2011

Gratis piercingsmycken!

Hej alla därute!

En glad nyhet väntar - lovar att ingen kommer bli besviken.

Allas vår kära Andreas "Ed" Liljeklinga, piercer tillika tatuerare på Ed's Kroppkonst i Göteborg har bestämt sig för att föra en väldigt fin form av välgörenhet. Han skänker bort piercingsmycken!

Bortskänket började igår, vid ungefär 16.30 och det är lådvis med smycken som söker nya ägare. Det är inget större fel på smyckena, han tycker bara att de inte passar in i hans sortiment och han vill inte längre sälja dem. De flesta finns på barbarellas hemsida.
Vad jag har förstått har folk sprungit där hela kvällen igår och roffat åt sig godbitar - men det finns mycket kvar! Han har inte öppnat än, och när vi stack igår,1- 2 minuter före stängning fanns det lådvis med smycken kvar.
Självklart är de flesta godbitar redan tagna, tillexempel fatbones, tjockare ringar och töjsmycken, som det är mest efterfrågan på.
Men det finns en hel del fint kvar. Främst pluggar och tunnlar (i akryl och stål) och olika bröstsköldar samt en väldigt massa kulor samt några navelsmycken.


Är du i närheten skall du absolut besöka Ed's trevliga lilla shop och plocka åt dig några. Tänk på att inte plocka för mycket - det finns fler än du som vill ha smycken ;)

För vägbeskrivning, öppettider och info kan du kolla Ed's hemsida.

Happy fynding och god tisdag!

PS. Slänger upp en bild imorgon eller senare idag på våra fynd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar