lördag 7 maj 2011

Bodyart i Media; Spel.

Go quell!
Sitter här o lyssnar på metalbox och mår gött.
Har ni tänkt på hur få spel det egentligen är som innehåller kroppskonst? Varför, kan man fråga sig.
Skulle inte förvåna mig något större om det är det innehållskänsliga USA som har ett finger med i spelet. Dock är bodymod rätt stort där, och det börjar dyka upp inslag av det lite varstans, om man bara vet vart man skall leta, vill säga. Här är några spel som ger dig möjligheten att leka lite kroppkonstnär!

The Sims 3 - Drömjobb
Egentligen mer ett expansionpack än ett spel i sig. En av de nya funktionerna är att du kan köpa en tatueringsstol och lära dig att tatuera, och knalla iväg till den lokala salongen för att få lite nytt bläck. Du kan skräddarsy din tatuering med placering, färg, lager etc! Simmar bör ha grymt bra läkkött, förövrigt, då det inte finns någon läktid.

Grand Theft Auto - San Andreas
Ruskigt ful grafik, men ruskigt roligt spel. Och det som gör det roligare är ju att du kan sticka till tatueringsstudion i staden för att få en schysst gadd. Det finns en uppsjö att välja bland, och du kan få den lite varstans på kroppen.


The Urbz - Sims In The City
I detta spel så har man fått lite nya karriärmöjligheter
bla kan man nu ta jobb som piercare. Själva jobbet i sig
är en total besvikelse. Det enda det går ut på är att
göra smycken under viss tid och detta genom att trycka
på dom olika knapparna på ps2 kontrollen i olika ordningar.
Man kan även pierca sig och tatuera sig.


Bodymodspel OnlineVill du leka kroppskonstnär online så finns det faktiskt en liten uppsjö spel som tillåter dig att göra detta. I Tattoo Artist, Tattoo Artist 2 och Tattoo Artist 3 får du köra maskinen på några kunder. Passa mätarna, så att inte kunden får för ont. Pilliga och beroendeframkallande spel. Är du mer en designertyp så finns det Virtual Tattoo och Tattoomaker, där du pysslar ihop ett urval av vanliga motiv till ditt eget.
En annan rolig, udda grej är Whose Celebrity Tattoo, där du får se en bild på en tatuering, och sedan får uppgiften att gissa vilken kändis den pryder.



Ha en go lördag och helg!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar